K.K. КАМЧИЯ

Курортен комплекс Камчия се намира на 25 км. южно от Морската столица на България – гр.Варна и на 30 км от международното летище Варна.

Истински биосферен резерват от естествени лонгозни гори и необятни дюни, обявен за защитена местност от ЮНЕСКО. Всичко това превръща този кът от черноморското крайбрежие, във великолепно място за почивка, релакс и спорт.
В биосферния резерват Камчия при съчетание от море, река и гора виреят над 40 дървестни и храстни вида, 39 вида риба, 258 вида птици, 26 вида дребни бозайници.
Отлични условия за любителите на риболова и ваденето на миди. Уникална възможност за разходка с лодка по река Камчия – една от най-красивите реки в Европа. Попадайки с лодка навътре по реката, обградена от дива увивна растителност ще изпитате усещането, че се намирате в джунглите на Амазонка.
Възможност да се докоснете до уникалният резерват Камчия, представляващ гора – величествена, внушителна, гъста от гигантски дървета, обвити с увивни растения, същинска девствена джунгла, надвесила клони над жълтеещите се води на реката.

Scroll to top

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви , че до 28.08.21 год нямаме свободни места в комплекс Романтика Камчия.